VÆLG AFDELING:
Auning Idræts- og KulturcenterAIF HåndboldAIF FodboldAIF GymnastikAIF BadmintonAuning SvømmeklubAuning Motions Klub  Auning Fitness  
AUNING FITNESS
MOTION FOR ALLE
Se åbningstiderne på AuningSport.dk - Klik her!
Forside

Velkommen til Auning Fitness
Auning Fitness 
Nyheder & Information

Auning Fitness starter holdtræning i September, der bliver holdtræning hver mandag fra 20.35 -21.35 tilmeld dig her på siden, det er gratis for medlemmer i Fitness og koster 40 kr. for andre. Der bliver senior holdtræning hver torsdag med opstart den 4. Oktober fra 10.00 - 11.00  og gratis for medlemmer i Auning Fitness. Andre kan deltage for 40 kr.

NYHED! 
Gæstekort, der er nu mulighed for gæster i Auning Fitness. Hvis du er i Auning og har lyst til en tur i Fitness, men ikke er medlem så er det nu muligt at komme ind og træne som gæst. Der er lavet et gæstekort, der hænger ved døren, der er en instruktion til at gå ind på vores betalingsside så der kan købes et "klip" og det bliver sat ind på gæstekortet med det samme og er klar til at køre igennem magnetlæseren for at åbne døren. Det giver mulighed for at komme ind i hele vores åbningstid, når det passer dig at træne. God fornøjelse!

Køb af enkelt klip
Fra 28 december 2017 kan man købe ét klip online hvis man i forvejen er medlem og har et gyldigt magnetkort. 

PBS
Husk kontooplysninger og CPR-nummer ved tilmelding.

MEDLEMMER UNDER 18 ÅR
PBS-medlemskab for personer under 18 år kan kun tegnes, hvis en forælder eller værge tegner medlemskabet for personen og betalingen forløber via forælder eller værge.
 
Vægttabsholdet er lukket ned, vi henviser til holdtræning om mandagen og seniortræning om torsdagen.Auning Fitness Hjemmeside 
auningfitness.dk

Auning Fitness Facebook Cover


Online HjælpLuk
ENTRY NOT FOUND
Udviklet af  Globus Data ApS    |   Cookie politik Auning Fitness | Sdr. Fælledvej 5C | auningfitness.dk | 60144405