VÆLG AFDELING:
Auning Idræts- og KulturcenterAIF HåndboldAIF FodboldAIF GymnastikAIF BadmintonAuning SvømmeklubAuning Motions Klub  Auning Fitness  
AUNING FITNESS
MOTION FOR ALLE
Bymuseet har åbent 24 timer i døgnet - hele året!
Glemt Login?
Forside

Velkommen til Auning Fitness
Auning Fitness 
Nyheder & Information
Generalforsamling 
Generalforsamlingen er vel overstået og der er valgt en ny bestyrelse der består af: Mille Ryom (Formand), Bitta Hemati (Sekretær), Torben Steiner (Instruktøransvarlig), Anders Lemmer (Vagtansvarlig), Inge Jensen (Vægttabsholdleder), Benjamin Hemati (It og automat), Else Hemati (Kasserer), Jacob Christensen (Suppleant) og René Sørensen (Suppleant).

NYHED! 
Gæstekort, der er nu mulighed for gæster i Auning Fitness. Hvis du er i Auning og har lyst til en tur i Fitness, men ikke er medlem så er det nu muligt at komme ind og træne som gæst. Der er lavet et gæstekort, der hænger ved døren, der er en instruktion til at gå ind på vores betalingsside så der kan købes et "klip" og det bliver sat ind på gæstekortet med det samme og er klar til at køre igennem magnetlæseren for at åbne døren. Det giver mulighed for at komme ind i hele vores åbningstid, når det passer dig at træne. God fornøjelse!

Køb af enkelt klip
Fra 28 december 2017 kan man købe ét klip online hvis man i forvejen er medlem og har et gyldigt magnetkort. 

PBS
Husk kontooplysninger og CPR-nummer ved tilmelding.

MEDLEMMER UNDER 18 ÅR
PBS-medlemskab for personer under 18 år kan kun tegnes, hvis en forælder eller værge tegner medlemskabet for personen og betalingen forløber via forælder eller værge.
 
Vægttabsholdet holder sommerferie:
Vægttabsholdet holder sommerferie, så der er åbent for træning hele mandagen på begge etager. Der kommer nyt opslag når de starter op igen.Auning Fitness Hjemmeside 
auningfitness.dk

Auning Fitness Facebook Cover


Online HjælpLuk
ENTRY NOT FOUND
Udviklet af  Globus Data ApS    |   Cookie politik Auning Fitness | Sdr. Fælledvej 5C | auningfitness.dk | 60144405